Skintų gėlių puokštė

Prekės kodas: GSKG7

Turimas kiekis: šiuo metu turime prekyboje

Norint puokštę gauti tam tikrą dieną, informuokite mus el.paštu arba komentaro skiltyje įrašykite tikslią datą, kada norite gauti užsakymą. Puokštė gali būti pristatyta ne anksčiau nei kitą darbo dieną, užsakymą pateikus iki 12 val.

Dėmesio! Ši puokštė pristatoma tik Zarasų apylinkėje!

€3000 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Visos puokštės pagamintos su meile ir pagal sezoniškumą. Akcentuojant puokštės individualumą norime iš anksto informuoti, jog ji NEBUS visiškai identiška, kaip esanti nuotraukoje, tačiau bus labai panaši spalvomis ir savo stiliumi. Nesant tam tikrai gėlių rūšiai, ji bus pakeista panašia pagal formą ir atspalvį. Gali būti sukurtos minimalistinės ir elegantiškos pastelinių spalvų puokštės, taip pat įspūdingos ir ryškios gėlių kompozicijos.  Jei prie puokštės pageidaujama atviruko, komentaro skiltyje (ši skiltis atsiranda pirkimo metu)  ar el.paštu info@geliustebuklai.lt prašome parašyti tekstą, kurį turėtume įrašyti į atviruką.

Pristatymai vykdomi bet kuriuo dienos metu, Jūsų pasirinktu intervalu (nuo 9 val. iki 13 val, nuo 12 val. iki 17 val. arba nuo 16 val. iki 20 val., galimas iki 30 minučių vėlavimas ar pristatymas anksčiau). Užsakius iki 12 val., užsakymas nurodytu adresu bus pristatytas kitą darbo dieną. Užsakius po 12 val., užsakymas bus pristatytas ne kitą, bet dar kitą darbo dieną.  Savaitgalį pristatome tik išankstinius užsakymus, iš anksto suderinus el.paštu info@geliustebuklai.lt, Facebook, Instagram žinute ar telefonu!

Rašyk
Skambink